Prijzen

De prijzen voor fotografie zijn van een aantal factoren afhankelijk. Een van deze factoren is of ik mijn portfolio er mee uit kan breiden, andere factoren zijn het gebruik van de studioruimte, de lokatie voor de shoot, de reisafstand en de tijden. Ook het al dan niet moeten retoucheren (mooier maken van de foto’s) is een belangrijke factor die voor extra werkuren na de shoot zorgt.

Over het algemeen kunt u uitgaan van een prijs tussen de € 30,- en € 50,- per uur. Neem vooral contact op en meld daarbij zo veel mogelijk details en wensen om te bepalen wat een shoot daadwerkelijk zal gaan kosten.

Voor opdrachten waarbij betrouwbaarheid en zekerheid een rol spelen, zoals bijvoorbeeld bruiloften, werk ik standaard met 2 (full-frame) camera’s en is alles dubbel uitgevoerd. Hierdoor is de prijs van een dergelijke opdracht hoger. Hiervoor kunt u vooraf een vrijblijvende afspraak maken om een aanbieding te ontvangen. Ondanks dat al mijn apparatuur van professionele kwaliteit is en dubbel is uitgevoerd is er altijd een kleine kans op een technisch mankement. Door de genoemde voorzorgsmaatregelen zal er dus in principe nooit gestaakt hoeven worden met het maken van foto’s. Daar naast worden de foto’s ook op meerdere kaarten gemaakt waardoor er bij een storing, dit is mij in alle jaren gelukkig nog nooit gebeurd, ook maar een deel van de foto’s verloren kan gaan.