Over

Ik ben Marcel Lameijer, een fotograaf uit Westerlee. De afgelopen jaren heb ik me veel bezig gehouden met media- en persfotografie. Mijn afnemers waren verschillende omroepen, websites, kranten en (media) bedrijven.

Marcel Lameijer
Marcel Lameijer

Ik merk dat ik het meest plezier heb in het fotograferen van mensen. Hierbij maakt het niet uit of dit in de studio of op locatie is. De interactie met één of meerdere modellen en het samen creëren van een beeld, eventueel in samenwerking met andere mensen zoals make-up artiesten, stylisten of kappers, is wat mij het meest aan spreekt. Maar ook het doen van een fotoshoot met een bruidspaar of het maken van portretten van een band of een complete familie is waar ik plezier aan beleef.

Daar naast merk ik dat het vastleggen van evenementen en het maken van reportages van (theater)voorstellingen, (muziek)optredens en sportwedstrijden een onderdeel is waar ik veel plezier aan beleef. Soms worden deze beelden ook geleverd aan de (lokale) media.

Wilt u een keer een fotoshoot doen, gaat u trouwen, wilt u een familiefoto of groepsfoto, een teamfoto of gewoon een mooi portret? Laat via de contactpagina een bericht achter en we kijken samen naar de mogelijkheden. Ook voor shoots op TFP basis sta ik open als het een uitbreiding op mijn portfolio is. Een moodboard of idee kan altijd worden besproken. Gaat u binnenkort trouwen, ik ben u graag van dienst.