Fotocursus voor jeugd en volwassenen

Na de zomervakanties (september 2018) start ik weer met de fotocursussen. Het afgelopen jaar was er naast de cursus voor volwassenen ook een cursus voor de jeugd. Een hele leuke cursus waarbij de cursisten enorm enthousiast waren en veel hebben geleerd.
 
Zowel voor de cursus voor volwassenen als voor de jeugd geldt dat we beginnen met de basis. Hoe werkt de camera en hoe maak je foto’s. Hoe maak je betere foto’s en waar zijn nu al die knopjes en instellingen voor. Ook gaan we zelf flink aan de slag met het maken van foto’s. De laaste lessen gaan we vooral proberen te leren en doen wat de groep aan interesses heeft. Er is dus ruimte voor eigen inbreng. Aan het eind van de cursus kan iedereen op de handmatige stand foto’s maken en zijn dingen als compositie, sluitertijd, diafragma, ISO en standpunt helemaal duidelijk.
 
Er worden 5 avonden gepland van 2 uur met ongeveerd 2 a 3 weken er tussen om voldoende tijd te hebben om ook te kunnen oefenen. De kosten zijn per cursist 150 euro. Uiteraard is een camera waarop handmatige instelling mogelijk zijn een pré om het meeste uit de oefeningen te halen. De cursus gaat door als er minimaal 5 deelnemers meedoen en wordt in Westerlee gegeven.
 
Voor zowel de cursus voor jeugd (12 tot 16 jaar) als de volwassenen graag even een bericht sturen via het contactformulier bij interesse. Voor beide cursussen zijn al meerdere geïnteresseerden maar er is in beide groepen nog ruimte. Meld je dus snel aan!

Marcel Lameijer

Fotograaf en eigenaar van deze website