Dennis van der Geest in een bomvolle Hardenberg

Meer dan 1000 bezoekers telde afgelopen zaterdag de Open Dag van Multifunctioneel Centrum de Hardenberg in Finsterwolde. Volgens de organisatie een recordaantal bezoekers.

Grote publiekstrekker was Oud Wereldkampioen Judo en TV-personality Dennis van der Geest. Aan circa 200 enthousiaste judoka’s gaf hij twee hele leuke en afwisselende workshops. Na afloop konden alle deelnemers nog met deze BN’er op de foto.

Verder waren er nog sportdemonstraties, zoals tafeltennis, badminton en hip/hop. Ook konden de bezoekers een kijkje nemen op de life & wellness markt met diverse regionale ondernemers of een gratis duik nemen in het zwembad. In de fitnessruimte van Sportcentrum Nico Jager werden diverse demonstraties gegeven en challenges gehouden waarmee leuke prijzen te verdienen waren.

De organisatie was in handen van Sportcentrum Nico Jager, Judoschool Tan-Ren-Jutsu, Zwembad de Hardenberg, Gemeente Oldambt en Budocentrum Chikara. De organisatie kan terugkijken op een uiterst succesvol verlopen dag.

Fotoserie met alle foto’s hier: Fotoalbum

Marcel Lameijer

Fotograaf en eigenaar van deze website