Laatste nieuws / foto'sRUN Winschoten 2014   RUN Winschoten 2014

20140913 - De Tsjech Daniël Oralek heeft zaterdag de 39e editie van de RUN van Winschoten gewonnen. Hij legde de 100 kilometer af in 7.22.35.

meer...
 

Lutje RUN 2014   Lutje RUN 2014

20140913 - Fotoverslag van de lutje RUN. Dit onderdeel van de ultraloop is voor de kinderen van 4 t/m 15 jaar. Hierbij worden afstanden gelopen van 500 meter voor de jongsten, 1 kilometer voor de wat oudere kinderen en 2 kilometer voor de oudsten.

meer...
 

Muzikanten willen vaker samen jammen   Muzikanten willen vaker samen jammen

20140905 - Inmiddels begint het al een vaste routine te worden voor de muzikanten op de eerste vrijdag van de maand. Muziekinstrumenten inpakken en afreizen naar Boelies Pub voor de maandelijkse jamsessie. Sommige muzikanten stelden inmiddels af voor om er een wekelijkse sessie van te maken omdat een maand te lang wachten is. Dit geeft de sfeer wel een klein beetje weer.

meer...
 

Bovengemiddeld hoge score bij Elite casting in Winschoten   Bovengemiddeld hoge score bij Elite casting in Winschoten

20140906 - Maar liefst 17 finalisten telde de Elite Model Look castingdag, die op het Marktplein plaatsvond. Zij gaan allemaal door naar de halve finale op zondag 5 oktober in Amsterdam. Aan de castingdag in Winschoten deden in totaal circa tweehonderd meiden en jongens mee. Opvallend was dat maar liefst dertien van de finalisten afkomstig waren uit de provincie Groningen. De andere vier finalisten waren afkomstig uit respectievelijk Friesland en Drenthe (uit elke provincie twee).

meer...
 

Modeshow in hartje Winschoten   Modeshow in hartje Winschoten

20140906 - Twaalf kledingzaken uit Winschoten namen zaterdag deel aan een modeshow in hartje Winschoten. De show was onderdeel van het Fasion event 2014. In drie shows showden de zaken hun nieuwe collectie aan het winkelend publiek. Martin Zemering praatte het geheel aan elkaar en gaf de kijkers aanvullende informatie over de kleding.

meer...
 

Politie controleert op Oldambtmeer   Politie controleert op Oldambtmeer

20140904 - De politie heeft donderdagmiddag op het Oldambtmeer en het Winschoterdiep op het water gesurveilleerd. Hierbij werd onder andere gelet op de snelheid en het vaargedrag van de scheepvaart en het bezit van o.a. vaarbewijzen bij vaartuigen waarvoor deze noodzakelijk zijn. Vanwege het mooie nazomerweer was er veel pleziervaart op het water aanwezig.

meer...
 

Beach Events - Beachvolleybal   Beach Events - Beachvolleybal

20140817 - De derde dag van het beachevent in Winschoten, die in het teken stond van volleybal, is gestaakt. Grote spelbreker was het weer.

meer...
 

Beach Events Winschoten - Voetvolleybal   Beach Events Winschoten - Voetvolleybal

20140815 - Klein fotoverslag van beachvoetvolleybal tijdens Beach events Winschoten op het Marktplein. Ondanks de regen werd er vol enthousiasme gespeeld door de deelnemers.

meer...
 

  Voor meer albums zie: fotoarchief

Copyright 2011 Home. all rights reserved - by Marcel Lameijer
Free Joomla Theme by Hostgator