Laatste nieuws / foto'sWaterbei - dag 2   Waterbei - dag 2

20140824 - De tweede dag van Waterbei werd wederom zeer druk bezocht. Blijkbaar vinden bezoekers een dergelijk evenement zeer waardevol. Ook tijdens een overtrekkende regenbui werden de paraplu's opgestoken, bleef het publiek kijken en speelden de artiesten gewoon door. Maar gelukkig was het overwegend droog met een heerlijk zonnetje.

meer...
 

Waterbei - dag 1   Waterbei - dag 1

20140823 - Het straattheaterfestival Waterbei in Winschoten blijkt een schot in de roos. De eerste dag van dit gratis festival werd druk bezocht, zondag is de slotdag. Het publiek stroomde wederom massaal toe om de lokale en internationale acts te bekijken. Het is de vijfde keer dat dit evenement wordt gehouden.

meer...
 

Feestweek Westerlee - Feestavond 2   Feestweek Westerlee - Feestavond 2

20140815 - Fotoverslag van de tweede feestavond tijdens de feestweek van Westerlee. Omdat het een jubileumjaar was dit jaar een extra feestavond. Dit jaar optredens op de extra feestavond van Plork en de Aannemers, Die Tolle Leute en Feestlift.

meer...
 

Feestweek Westerlee - penaltybokaal   Feestweek Westerlee - penaltybokaal

20140815 - In de feestweek van Westerlee werd ook dit jaar weer een penaltybokaal gehouden. Er werd beslist wie bij de jeugd, de dames en de heren het beste het bal voorbij de keeper het net in kon schieten.

meer...
 

Feestweek Westerlee - Beachvolleybal   Feestweek Westerlee - Beachvolleybal

20140814 - Tijdens de feestweek in Westerlee werd het veld bij de feesttent tijdelijk veranderd in een strand. Hier vond een beachvolleybaltoernooi plaats. Spelers uit het dorp namen het in verschillende teams tegen elkaar op. Uiteindelijk werd in een finale besloten wie de beste spelers van het dorp zijn.

meer...
 

Feestweek Westerlee - Kindermiddag   Feestweek Westerlee - Kindermiddag

201400813 - Waar de peuters 's morgens nog de feesttent voor zichzelf hadden namen 's middags de andere kinderen de feesttent over. Op het terrein achter de grote tent verrees een heuse camping. De westerleese jeugd kwam een nachtje logeren. Voor de kids werden verschillende activiteiten georganiseerd.

meer...
 

Peutermorgen tijdens feestweek Westerlee   Peutermorgen tijdens feestweek Westerlee

20140813 - Tijdens de feestweek komen alle leeftijdscategorieën aan hun trekken. Woensdag is traditiegetrouw de "kinderdag" waarbij de kinderen 's nachts bij de tent mogen blijven slapen en allerlei leuke spelletjes doen. 's Morgens was het eerst de beurt aan de peuters. De kleintjes mochten verven, knutselen, konden met lego spelen en er was een leuke speelrups.

meer...
 

Feestweek Westerlee - Bingo   Feestweek Westerlee - Bingo

20140811 - Ook tijdens de feestweek van 2014 werd in Westerlee een Bingo-avond gehouden. En wie nu denkt dat dit een spelletje is voor grijze duiven heeft het mis. De feesttent was vol geladen met publiek van alle leeftijden die wel een prijsje wilden meepikken. Maar het belangrijkste is natuurlijk een gezellige avond en er kwamen veel mensen die hier wel voor in waren.

meer...
 

  Voor meer albums zie: fotoarchief

Copyright 2011 Home. all rights reserved - by Marcel Lameijer
Free Joomla Theme by Hostgator