Laatste nieuws / foto'sVorstelijk tafelen in Westerlee   Vorstelijk tafelen in Westerlee

20141009 - In het kader van het 200 jarig bestaan van ons Koninkrijk is een van de onderdelen van de viering het "Vorstelijk Tafelen". Een initiatief om de Nederlandse kookkunst verder te ontwikkelen en producten van eigen bodem meer bekendheid te geven. In het kader van deze viering werd de opening voltrokken in het Oldambt.

meer...
 

Herfstfair op CBS het Baken in Westerlee   Herfstfair op CBS het Baken in Westerlee

20141008 - Als afsluiting van de kinderboekenweek was er dinsdagavond een herfstfair op de Westerleese school. Naast een boekenmarkt was er een heuse fair. De kinderen hadden verschillende spullen zelf gemaakt waar onder schilderijtjes, fotolijstjes, allerlei versierselen voor in huis en natuurlijk eten en drinken.

meer...
 

Lange file met oldtimers voor wasstraat in Winschoten   Lange file met oldtimers voor wasstraat in Winschoten

Zondag werd door de Oldtimer Club Blijham een lustrumrit gereden. Tijdens de rit moesten vragen worden beantwoord, waarvan een drietal vragen wasstraat gerelateerd waren. De auto's gingen één voor een door de wasstraat Hoogeburg in Winschoten. Alle borstels, sproeiers en drogers werden hiervoor speciaal uitgezet. De meeste oldtimers hadden een wasstraat waarschijnlijk nog nooit van binnen gezien. De trotse bezitters van de wagen verkiezen een handmatige wasbeurt van hun gouden kalf boven een wasstraat.

meer...
 

Muzikantenborrel Boelies Pub   Muzikantenborrel Boelies Pub

201411003 - Ook de eerste vrijdagavond van oktober trokken de muzikanten weer richting Boelies Pub in Winschoten. Aldaar was wederom een maandelijkse muzikantenborrel. De huisband was dit maar Moonradio. De band begon de avond met spelen waarna het podium langzaam werd overgenomen door verschillende andere muzikanten. Moonradio begon met een intieme ballad maar ging al snel over op stevige rockmuziek die erg deed denken aan de stijl van onder andere Radiohead en the Presidents of the United States of America met een uitstapje naar Rage against the machine.

meer...
 

Alloway geeft knallend concert   Alloway geeft knallend concert

20140927 - De band Alloway gaf zaterdag in een feesttent op het Marktplein een mega concert. De kaarten waren al ruim van te voren uitverkocht. Demi van Wijngaarden, finaliste bij "the Voice Kids 2014", bracht ook enkele nummers en zong een duet met de zanger van Alloway. De lichtshow tijden het concert was een spectaculaire extra dimensie. Dit mocht ook wel met de ledschermen en lampen van het tv-programma the Voice of Holland.

meer...
 

Hockeyclub bestaat 85 jaar   Hockeyclub bestaat 85 jaar

20140927 - De Hockey Club Winschoten (HCW) vierde dit weekend haar 85 jarig bestaan. Burgemeester Pieter Smit en miss. Oldambt gaven acte de presence. De burgevader hield samen met de voorzitter een toespraak en feliciteerde de verjarende club. Uiteraard mochten naast de leden en oud leden ook alle sponsoren niet ontbreken op het feestje.

meer...
 

Nieuwe zaak in Winschoten - Chocovin   Nieuwe zaak in Winschoten - Chocovin

20140926 - Vrijdagmiddag opende in Winschoten een nieuwe zaak, Chocovin. Burgemeester Pieter Smit knipte het lint voor de ingang door waarna het publiek de nieuwe winkel kon betreden. Al bij het binnenlopen van de zaak komt de heerlijke geur van chocolade de bezoeker tegemoet. Het utopia voor liefhebbers van de zoete delicatesse.

meer...
 

Lenie 't Hart ontvang Gouden Eeuw Award   Lenie 't Hart ontvang Gouden Eeuw Award

20140925 - André Kuipers, Wubbo Ockels, Paul van Vliet, André van Duin en Liesbeth List, mensen die de Gouden Eeuw Award al in ontvangst mochten nemen. Dit jaar viel de beurt aan Lenie 't Hart vanwege de erkenning van haar inzet voor het dierenwelzijn in Nederland. Burgemeester Pieter Smit van de gemeente Oldambt overhandigde de prijs aan 't Hart.

meer...
 

  Voor meer albums zie: fotoarchief

Copyright 2011 Home. all rights reserved - by Marcel Lameijer
Free Joomla Theme by Hostgator